Menestyksessä mukana!

Kauden sponsorit näkyvät kuukausittain vaihtuvissa markkinointiteemoissamme, joukkueen some-postauksissa sekä tavoittavat näin laajan taitoluisteluyhteisöverkoston markkinointimme kautta.

Tukijat ja sponsorit saavat näkyvyyttä myös kauden kisoissa mm. mainoslakananäkyvyydellä.

Tuote- ja sisältökumppanit 2016-2017

L'oreal ja Maybelline

Maybelline New York tuo trendit catwalkeilta kaduille, rohkaisee naisia astumaan parrasvaloihin, kokeilemaan uusia lookkeja, pöyhkeilemään luovuudellaan ja olemaan rohkeasti oma itsensä. Itsevarmojen ja menestyneiden naisten innoittamana, Maybelline New York tarjoaa tieteellisesti edistyksellisiä tuotteita, vallankumouksellisia koostumuksia ja trendikkäimpiä sävyjä vaivattomasti, edullisesti ja kauneutta edistäen.
 

Cutrin

Pohjoisen hiusten ja hiuspohjan asiantuntija! Cutrin lukeutuu Pohjoismaiden johtaviin ammattilaisten käyttöön suunniteltuihin hiuskosmetiikkamerkkeihin. Tuotevalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset, arktisia raaka-aineita sisältävät tuotteet niin kampaamoalan ammattilaisten kuin kuluttajien tarpeisiin.

Nutisal

Tuotamme ja myymme laadukkaita pähkinöitä, joiden on vastattava asiakkaidemme ja kuluttajiemme vaatimuuksiin ja odotuksiin kaikilla markkinoillamme. Parhaan lopputuotteen saamme aikaiseksi käyttämällä aina parhaita raaka-aineita.

http://www.nutisal.fi/fi/

Tukijat:

Bang & Bonsomer

Bang & Bonsomer on johtava eri teollisuusalojen käyttämien raaka-aineiden ja lisäaineiden toimittaja. Palvelemme asiakkaita Suomessa, Venäjällä, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ukrainassa, Kazakstanissa sekä Valkovenäjällä sijaitsevien konttoreidemme ja varastojemme kautta. Yrityksen pääkonttori on Helsingissä.

Med Group Oy

Hyvinvoinnin tekijät! Olemme kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan edelläkävijä. Toimimme julkisen sektorin luotettavana kumppanina ja tarjoamme palveluja myös yksityisille asiakkaille.