Menestyksessä mukana!

Kauden sponsorit näkyvät kuukausittain vaihtuvissa markkinointiteemoissamme, joukkueen some-postauksissa sekä tavoittavat näin laajan taitoluisteluyhteisöverkoston markkinointimme kautta.

Tukijat ja sponsorit saavat näkyvyyttä myös kauden kisoissa mm. mainoslakananäkyvyydellä.

Tuote- ja sisältökumppanit 2017-2018

Tukijat:

Pierre Robert

Me Pierre Robertilla uskomme tyylin ja mukavuuden harmoniaan – alusvaatteiden ja vaatteiden ei vain tulisi tuntua miellyttäviltä päällä, mutta myös näyttää hyviltä. Inspiroidumme skandinaavisesta elämäntyylistä ja suunnittelemme miellyttävän tuntuisia ja laadukkaita perusalusvaatteita ja -vaatteita naisille, miehille ja lapsille. Vastuullisuus on yksi arvojemme peruskiviä ja olennainen pohja koko Pierre Robertin liiketoiminnalle. 

Lisätietoja:
www.pierrerobert.fi
www.facebook.com/PierreRobertSuomi
www.instagram.com/pierrerobert/

 

Vakka-Suomen Puhelin Oy

Vakka-Suomen Puhelin Oy on yksi Suomen johtavista kanavariippumattoman asiakaspalvelun tuottajista. Tarjoamme yrityksille valtakunnallisesti myös IT- ja tietoliikennepalveluja. Asiakkaanamme on useita tunnettuja ja oman alansa johtavia yrityksiä Suomessa. Tarjoamme yritysten käyttöön yli 300 osaajaa monella paikkakunnalla. Olemme vakavarainen, ISO 9001 -laatusertifioitu ja vahvasti kasvava kumppani kotimaisiin ulkoistusratkaisuihin. Keskeisiä arvojamme ovat toiminnallinen laatu ja erinomainen palvelu. Tutustu meihin osoitteessa www.vsp.fi

 

GRENKE

GRENKE on itsenäinen rahoitusyhtiö, joka ei ole sidoksissa pankkeihin tai laitevalmistajiin. Tarjoamme leasingasiakkaillemme nopean ja helpon tavan tehdä IT -hankintoja. Rahoitamme mm. IT-laitteita sekä standardiohjelmistoja. GRENKE:llä on yli 118 toimipistettä kattaen 30 maata maailmanlaajuisesti. Palvelemme yrityksiä, yhdistyksiä, toiminimiä ja julkishallinnon asiakkaita heidän rahoitustarpeissaan riippumatta rahoituksen koosta tai asiakkaan sijainnista.

PIENELÄINTUHKAAMO USVA OY

Pieneläintuhkaamo USVA palvelee Teitä haikealla eron hetkellä lemmikkinne tuhkaukseen liittyvissä asioissa Jyväskylän kupeessa Lievestuoreella sekä iltaisin ja viikonloppuisin Jyväskylässä.