Menestyksessä mukana

 

Varma ja tyylikäs suoritus yhdistävät joukkuetta ja yhteistyökumppaneita 2020-2021

Energiavalmennus

Vahvistamme johtajien ja avainhenkilöiden kykyä johtaa organisaation energiaa ja saada yhteistyöllä halutut tulokset aikaan. Olemme liiketoiminnan energiavalmentajia. Meissä yhdistyy liiketoiminnan ymmärtäminen ekonomi- ja liikejuristitaustojen ansiosta, johtamiskokemus sekä valmentamisosaaminen. Perinteisemmin sanottuna olemme liikkeenjohdon konsultteja ja business coacheja.

ladyt

Ladyt Myyrmäki ja Kannelmäki tarjoaa monipuoliset kuntosali- ja kuntokeskuspalvelut naisille. Molemmat keskukset sijaitsevat juna-asemien välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palveluistamme löytyy vaikuttava ryhmäliikuntakattaus, monipuolinen kuntosali, personal training, sauna, infrapunasauna, hierovat tuolit ja aamupala. Lisäksi SLIMYONIK -hierontahoito ja NEUROSONIC -rentoutushoito. Verkkosivuiltamme bongaat ajankohtaiset tiedot ja huikeat tarjoukset!

 

Asfalttiurakointi Oy

Asfalttiurakointi KK Oy on vuonna 2006 perustettu perheyritys. Olemme joukko kokeneita alan ammattilaisia ja meillä on erittäin kattava palveluvalikoima asfalttiurakoinnissa aina pienpaikkauksista suuriin urakoihin. Asiointi kanssamme on helppoa ja joustavaa.

https://asfalttiurakointikk.fi/

Bp Hair

Bp Hair Oy on 2013 perustettu kotimainen maahantuonti yritys.
Yritys suunnittelee ja tuottaa oman tuotemerkin alla mm. hiusten- ja ripsipidennyksiä, magneettiripsiä, hiusasusteita, hiustenhoitotuotteita sekä paljon muuta.
Tavoitteena on vastata asiakkaiden kysyntään tarjoten kauneudenhoitoalan ammattilaisille ja kuluttajille laadukkaita tuotteita yksilöllisellä ja nopealla palvelulla.
Kosmetiikka tuotetaan Suomessa.
Huolehdimme tuontituotteiden eettisestä tuotantotavasta.

TT Matkat

TT Matkat Oy tarjoaa luotettavat kuljetukset ja järjestää onnistuneet valmismatkat ryhmille. Hoidamme tilausajot erilaisille ryhmille ja urheiluseuroille laadukkaalla ja turvallisella kalustolla, joka kattaa bussit niin pienempien kuin suurempien ryhmien tarpeisiin.

TT Matkat Oy on myös luotettava matkanjärjestäjä. Löydät meidät Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämästä matkatoimistorekisteristä. Tarjoamme valmismatkoja sekä räätälöityjä matkoja eri ryhmille.

TT Matkat Oy toteuttaa tilausajot ja ryhmämatkat asiakkaan ehdoilla. Olemme luotettava ja ammattitaitoinen matkanjärjestäjä. Järjestämme matkoja pääasiassa Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun sekä Tampereen alueelta, mutta sopimuksesta toki muualtakin.

www.ttmatkat.com

Optibelt

Optibelt on johtava korkealaatuisten hihnakäyttöjen valmistaja.
Optibeltin tuotteita käytetään, kun vaaditaan ehdotonta kestävyyttä ja laatua: koneenrakennuksessa, ajoneuvoteollisuudessa, maatalouslaitteiden valmistuksessa sekä kodinkoneteollisuudessa.

Laakeriteam

Kitkatonta yhteistyötä - mutkatonta palvelua. Useimmiten tuote halutaan aikataululla "heti" ja kyllähän se meille sopii!​

Lucky Skate

LAATUA JA LUISTELUA JO YLI 20 VUODEN AJAN
Lucky Skate on toisen polven menestynyt perheyritys. Perustamisestaan lähtien, vuodesta 1997, on ajatuksenamme ollut luoda kattava valikoima taitoluistintarvikkeita- ja asusteita saman katon alle. Voimme tänä päivänä todeta, että olemme siinä onnistuneet. Toimintaamme ohjaavat asiantunteva palvelu, erinomaiset kansainväliset suhteet ja korkealaatuiset tuotteet. Edustamme maailman tunnetuimpia kansainvälisiä tuotemerkkejä. Seuraamme alan kehitystä jatkuvasti ja osallistumme siihen aktiivisesti yhteistyössä valmistajien kanssa. Myymälämme on sijainnut perustamisestaan lähtien Helsingin Töölössä, lähellä vanhaa jäähallia. Tänä päivänä myös Lucky Skaten verkkokaupan rooli liiketoiminnassamme on kasvanut vuosi vuodelta. Teemme kaikkemme, jotta onnistumme antamaan asiakkaalle parasta laatua ja palvelua!

luckyskate.fi

Inglot

INGLOT - ammattitason kosmetiikkaa Puolasta:
Brändi on tunnettu korkeasta laadusta, edullisista hinnoista, mahtavasta väripigmentistä sekä laajasta sävyvalikoimasta.
Tuotteet ovat hypoallergisia, parabeenittomia, vegaanisia, eikä niitä testata eläimin.
Uudelleen täytettävät kestävät pakkaukset ovat ekologisempi valinta.

www.kluuvi.fi/inglot/

Markkinointitoimisto Renard

Markkinointitoimisto Renard on ketterä markkinoinnin palvelutoimisto.
Olemme kokoelma yksilöitä, joista kukin edustaa oman osaamisalansa kärkeä. Kun asiakkaan ongelma on ratkaistavissa markkinoinnin keinoin, teemme sen saumattomasti yhdessä työskennellen. Toimimme strategisesti ajatellen, luovasti ratkaisten ja ketterästi palvellen.
Tarjoamme energiaa markkinoinnin päivääsi, kustannustehokasta tiimityötä ja tuloksellista markkinointia juuri teille sopivalla toimintatavalla, oli se sitten tällä hetkellä jokin tärkeä markkinointiviestinnän asia, joka voidaan myös ratkaista etäpalaveroinnin, etävalmennuksen tai -sparrauksen avulla. Ennen kaikkea tarjoamme palavan intohimon laadukkaaseen tekemiseen ja asiakasyritystemme kasvun vauhdittamiseen

www.renardagency.com/

 

Elovena

Elovena Suomen tunnetuin ja arvostetuin kaurabrändi. Elovena on tehnyt luonnollisesti terveellisiä tuotteita kaurasta jo vuosikymmenten ajan. Oli päivän aikana sitten millainen hetki tahansa, voit hyvillä mielin luottaa siihen, että Elovena on aina herkullinen ja hyvää tekevä valinta.
Elovena -saa syödä

www.elovena.com

Piruetti

Piruetin laadukkaat vaatteet valmistetaan Suomessa! Laajasta luisteluvalikoimasta on mahdollista valita seuralle oman värisiä tai mallisia asusteita. Seuramyyntimme palvelee osoitteessa myynti@piruetti.fi

www.piruetti.fi

Mainosmasiina

Mainosmasiina on erilaisten printtien sekä mainostelineiden, kuten rolluppien ja messuseinäkkeiden myyntiin erikoistunut joustava yritys. Kevyen yritysrakenteen sekä laajan kumppaniverkoston johdosta Masiina on nopea ja edullinen kumppani erilaisissa tulostustarpeissa. Lähes 15 vuoden kokemus alalta tuo varmuuden juuri oikeanlaisten materiaalien ja telineiden valintaan. Valikoimistamme löytyvät kaikki merkkituotteet sekä kampanjamallit. On tarpeesi sitten pieni printtityö tai kerrostalon kokoinen jättibanderolli tai ihan mitä tahansa tuolta väliltä niin meiltä löytyy ratkaisu jokaiseen tarpeeseen.