Menestyksessä mukana!

Tuote- ja sisältökumppanit 2018-2019

Pierre Robert

Me Pierre Robertilla uskomme tyylin ja mukavuuden harmoniaan – alusvaatteiden ja vaatteiden ei vain tulisi tuntua miellyttäviltä päällä, mutta myös näyttää hyviltä. Inspiroidumme skandinaavisesta elämäntyylistä ja suunnittelemme miellyttävän tuntuisia ja laadukkaita perusalusvaatteita ja -vaatteita naisille, miehille ja lapsille. Vastuullisuus on yksi arvojemme peruskiviä ja olennainen pohja koko Pierre Robertin liiketoiminnalle. 

ladyt

Ladyt Myyrmäki ja Kannelmäki tarjoaa monipuoliset kuntosali ja kuntokeskuspalvelut naisille. Molemmat keskukset sijaitsevat juna-asemien välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palveluistamme löytyy mm. erittäin monipuolinen ryhmäliikuntakattaus ja monipuolinen kuntosali! Verkkosivuillamme aina ajankohtaista tietoa ja huikeita tarjouksia!

Ísey SKYR

Erittäin tarkkasilmäinen nautiskelija on saattanut havaita, että Skyr-nimen yhteyteen on tullut sana Isey. Se on islantilaisen naisen etunimi, joka tarkoittaa jäätä ja saarta. Itse tuote on samaa herkkua kuin ennenkin.

RUOKABOKSI

Ruokaboksi Oy hoitaa reseptien suunnittelun ja kantaa Ruokaboksin kotiovellesi. Sinä kokkaat ja nautit hyvästä ruuasta! Miten helposti homma toimii? Lue lisää www-sivuilta!

PIENELÄINTUHKAAMO USVA OY

Pieneläintuhkaamo USVA palvelee Teitä haikealla eron hetkellä lemmikkinne tuhkaukseen liittyvissä asioissa Jyväskylän kupeessa Lievestuoreella sekä iltaisin ja viikonloppuisin Jyväskylässä.