Haluatko mukaan menestykseen ja tukemaan nuoria arvokisaurheilijoita? Varaa mainostilaa huippujoukkue Team Fintasticin somekanavista ja verkkosaitilta.

Yhteistyökumppanit tavoittavat fantastisen laajan taitoluisteluyhteisön ja joukkueen seuraajat somessa. Tukijat ja sponsorit saavat näkyvyyttä myös verkkosivuilla ja kauden kisoissa esimerkiksi mainoslakananäkyvyydellä.

Tyylikäs, tavoitteellinen ja itsenäinen - näin urheilijat itse luonnehtivat Team Fintasticia. Kuulostaako tutulta yrityksesi tai tuotteesi näkökulmasta?

Team Fintastic on maailman perinteikkäimpiä ja menestyneimpiä muodostelmaluistelun juniorijoukkueita, jonka kovimmat kilpakumppanit löytyvät kotimaisten jäiden lisäksi Venäjältä, Yhdysvalloista ja Kanadasta.  Team Fintastic sijoittuu suomalaisjoukkueista parhaimpana ISU World Standings for Junior Synchronized Skating Ranking listan numerolle 5. ( http://www.isuresults.com/ws/wssys/wsjuniorsynchro.htm )

Fintastic on edustanut Suomea junioreiden MM-kisoissa kahdeksan vuotta peräkkäin ja viimeksi joukkue voitti hopeaa junioreiden MM-kisoissa Kanadan Mississaugassa maaliskuussa 2017. Joukkue voitti MM-hopeaa myös 2015 Zagrebissa sekä 2013 Helsingissä ensimmäisissä virallisissa junioreiden MM-kisoissa. Vuodesta 2017 alkaen viralliset junioreiden MM-kisat on järjestetty joka vuosi. Epävirallisissa MM-kisoissa (World Challenge Cup for Juniors / Junior World Challenge Cup) mestaruuksia on kertynyt kahdeksan, joista kuusi peräkkäisinä vuosina 2007-2012.

Team Fintastic on moninkertainen Suomen mestari, viimeisin mestaruus on vuodelta 2017. Keväällä 2019 joukkue luisteli SM-hopeaa. Kauden 2019-2020 tavoitteina ovat SM-kulta ja MM-mitali.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä Kikka Kettuseen +358 50 3038 246, niin sovitaan yrityksesi tai tuotteesi profiiliin ja tarpeisiin osuva kumppanuuspaketti.

Huippusuoritukset tyylillä ja menestyminen joukkueena - onko meissä samaa?
Nuorten maajoukkue Team Fintastic tarjoaa yhteistyötä
Kovasta  vauhdista ja luistelutaidosta
Mistä Team Fintastic tunnetaan?