Ole mukana menestyksessä ja tukemassa nuoria huippu-urheilijoita!

Tarjoamme suuria elämyksiä ja jännittäviä hetkiä urheilumme parissa, mutta myös ainutlaatuista näkyvyyttä ja positiivista julkisuutta. Muodostelmaluistelussa on mukana paljon tunnetta ja elämyksiä ja se luo yhteisöllisyyttä tekijöilleen, tukijoilleen sekä seuraajilleen. Kun menestymme, voittomme kuuluu myös teille.

Miksi tulla mukaan?

Team Fintastic kiinnostaa

Team Fintastic on maailman menestyneimpiä muodostelmaluistelun juniorijoukkueita ja edustanut Suomea nuorten maajoukkueena yhteensä 17 kertaa.

  • Hallitseva maailmanmestari 2020 ja suomenmestari 2020
  • Kolminkertainen MM-hopeamitalisti vuosina 2013, 2015 ja 2017

Team Fintasticia kannatetaan laajasti

Yhteistyökumppanit tavoittavat laajan urheiluyhteisön ja joukkueen seuraajat kotimaassa ja ulkomailla.

  • Team Fintasticin Instagram-tiliä seuraa yli 6 300 aktiivista urheilufania, joista suurin osa on pääkaupunkiseudulla asuvia naisia. Joka kolmas seuraaja on 18–24-vuotias.
  • Team Fintastic osallistuu kilpailukauden aikana Suomessa ja ulkomailla 6–7 kertaa kaksipäiväiseen kilpailuun, jotka suoratoistetaan netissä. Kisoja ja joukkueen menestystä seuraa yli 50 000 katsojaa aina Amerikasta Australiaan.
  • Kotimaiset kilpailut keräävät paikanpäälle suuren kannustusjoukon ympäri Suomea

Team Fintasticin arvomaailma kestää

Luistelun ilo, yhdessä tekeminen sekä hyvä ja positiivinen ilmapiiri ovat menestyksemme perusta. Team Fintasticin kotiseura Helsingin Taitoluisteluklubi on ainutlaatuinen taitoluisteluyhteisö, joka tarjoaa kannustavan ja innostavan ympäristön kehittyä urheilijana ja kasvaa ihmisenä. Toimintamme pohjaa vahvasti seuran arvoihin arvostus, avoimuus, tahto ja tavoitteellisuus.

Tarjoamme monenlaisia yhteistyömahdollisuuksia. Mietitään yhdessä juuri teille sopiva paketti, joka vastaa tarpeitanne!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Katariina Saelan, teamfintastic@helsingintaitoluisteluklubi.com

Maailmanmestarit 2020! Team Fintastic voitti muodostelmaluistelun junioreiden maailmanmestaruuden maaliskuussa 2020 Nottinghamissa.
Maailmanmestarit 2020! Team Fintastic voitti muodostelmaluistelun junioreiden maailmanmestaruuden maaliskuussa 2020 Nottinghamissa. Kokonaistulos 205,94 on myös kauden kärkitulos suomalaisittain. Hopeaa sai Venäjän Junost ja pronssia Chrystal Ice. Ville Levijärvi
Team Fintastic muodostelmaluistelun Suomen mestarit 2020! #mlsm2020 #teamfintastic
Team Fintastic voitti suomenmestaruuden muodostelmaluistelun SM-kisoissa SM-juniorisarjassa 1.3.2020 pistein 198,65. Ville Levijärvi