Tule mukaan tukemaan Team Fintasticin menestystä

Voittajiksi ei synnytä, vaan siihen kasvetaan. Joukkueessamme luistelee 22 taitavaa, iloista ja määrätietoista yhteen hiileen puhaltavaa urheilijaa. Yhdessä onnistumme ja yhdessä koemme tappiot. Kannustamme ja luomme uskoa siihen, että jokainen meistä osaa. Se innostaa harjoittelemaan lisää ja yrittämään rohkeasti uusia, vaikeitakin taitoja. Haluamme tarjota suuria elämyksiä ja jännittäviä hetkiä urheilumme parissa, mutta myös ainutlaatuista näkyvyyttä ja positiivista julkisuutta. Urheilu on yhteistyötä ja luo yhteisöllisyyttä tekijöilleen, tukijoilleen sekä seuraajilleen. Kun menestymme, voittomme kuuluu myös teille. Olettehan mukana joukkueen matkassa!

TEAM FINTASTIC KIINNOSTAA

Muodostelmaluistelua on harrastettu Suomessa yli 30 vuotta. Tässä ajassa suomalaiset joukkueet ovat nousseet maailman eliittiin: Suomi on maailman menestynein muodostelmamaa. Team Fintastic on puolestaan maailman menestyneimpiä juniorijoukkueita ja edustanut Suomea nuorten maajoukkueena Team Finlandina yhteensä 17 kertaa.

Hallitseva maailmanmestari 2020 ja suomenmestari 2020, moninkertainen suomenmestari

• Sijalla kaksi juniorijoukkueiden kolmen viime kauden menestykseen perustuvassa kansainvälisen taitoluisteluliiton ISUn maailmantilastossa.

• Kolminkertainen MM-hopeamitalisti vuosina 2013, 2015 ja 2017

TEAM FINTASTICIA KANNATETAAN LAAJASTI

Yhteistyökumppanit tavoittavat laajan urheiluyhteisön ja joukkueen seuraajat somessa. Team Fintasticin Instagram-tiliä seuraa yli 6 000 urheilufania, joista suurin osa on pääkaupunkiseudulla asuvia naisia. Joka kolmas seuraaja on 18–24-vuotias.Team Fintastic osallistuu kauden aikana Suomessa ja ulkomailla 6–7 kaksipäiväiseen kilpailuun, jotka suoratoistetaan netissä. Kisoja ja joukkueen menestystä seuraa yli 50 000 katsojaa aina Amerikasta Australiaan. Kova kannustus ja myönteinen ilmapiiri katsomossa ovat oleellinen osa Team Fintasticin kisasuoritusta.

TEAM FINTASTICIN ARVOMAAILMA KESTÄÄ

Luistelun ilo, yhdessä tekeminen sekä hyvä ja positiivinen ilmapiiri ovat menestyksemme perusta. Team Fintasticin kotiseura Helsingin Taitoluisteluklubi on ainutlaatuinen taitoluisteluyhteisö, joka tarjoaa kannustavan ja innostavan ympäristön kehittyä urheilijana ja kasvaa ihmisenä. Toimintamme pohjaa vahvasti seuran arvoihin arvostus, avoimuus, tahto ja tavoitteellisuus. Keväällä 2020 toteutetun seura-kyselyn mukaan HTKlaiset ovat erittäin tyytyväisiä seuransa ja sen valmennustiimin toimintaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Kirsi Kettuseen +358 50 3038 246
kirsi.kettunen@renardagency.com, niin sovitaan juuri teille sopiva yhteistyöpaketti. 

Maailmanmestarit 2020! Team Fintastic voitti muodostelmaluistelun junioreiden maailmanmestaruuden maaliskuussa 2020 Nottinghamissa.
Maailmanmestarit 2020! Team Fintastic voitti muodostelmaluistelun junioreiden maailmanmestaruuden maaliskuussa 2020 Nottinghamissa. Kokonaistulos 205,94 on myös kauden kärkitulos suomalaisittain. Hopeaa sai Venäjän Junost ja pronssia Chrystal Ice. Ville Levijärvi
Team Fintastic muodostelmaluistelun Suomen mestarit 2020! #mlsm2020 #teamfintastic
Team Fintastic voitti suomenmestaruuden muodostelmaluistelun SM-kisoissa SM-juniorisarjassa 1.3.2020 pistein 198,65. Ville Levijärvi
Team Fintastic short program: Sound of Silence, free program: Anesthesia
Team Fintastic avasi kauden 2019-2020 voittoisasti muodostelmaluistelun 1.valintakisassa Espoossa marraskuussa 2019. Photo @vp_levijarvi