Team Fintastic

Yhteistyökumppaniksi?

Tule mukaan tukemaan joukkuettamme ja mahdollistamaan menestyksellistä matkaamme kaudella 2024-2025!

Tarjoamme suuria elämyksiä ja jännittäviä hetkiä urheilumme parissa, mutta myös ainutlaatuista näkyvyyttä ja positiivista julkisuutta. Muodostelmaluistelussa on mukana paljon tunnetta ja elämyksiä ja se luo yhteisöllisyyttä tekijöilleen, tukijoilleen sekä seuraajilleen. Kun menestymme, voittomme kuuluu myös teille!

Tutustu yhteistyöesitteeseemme tai ota yhteyttä: Jari Hamström, 050 501 6310, jhamstrom@gmail.com

TEAM FINTASTIC KIINNOSTAA

Team Fintastic on maailman menestyneimpiä muodostelmaluistelun juniorijoukkueita ja edustanut Suomea nuorten maajoukkueena yhteensä 18 kertaa.

  • MM-hopeamitalisti 2024
  • Maailmanmestari vuosilta 2023,2022 ja 2020
  • Yhdeksänkertainen Suomenmestari, mm. 2023, 2022 ja 2020
  • Kolminkertainen MM-hopeamitalisti vuosina 2013, 2015 ja 2017

TEAM FINTASTICIA KANNATETAAN LAAJASTI

Yhteistyökumppanit tavoittavat laajan urheiluyhteisön ja joukkueen seuraajat kotimaassa ja ulkomailla.

  • Team Fintasticin Instagram-tiliä seuraa lähes 10 000 urheilufania. Suurin osa joukkueen seuraajista on naisia, joka kolmas seuraaja on 18–24-vuotias. Faneja löytyy Suomesta, Yhdysvalloista ja Euroopasta.
  • Team Fintastic osallistuu kilpailukauden aikana Suomessa ja ulkomailla 6–7 kertaa kaksipäiväiseen kilpailuun, jotka suoratoistetaan netissä. Kisoja ja joukkueen menestystä seuraa yli 50 000 katsojaa aina Amerikasta Australiaan.
  • Kotimaiset kilpailut keräävät paikanpäälle suuren kannustusjoukon ympäri Suomea.

TEAM FINTASTICIN ARVOMAAILMA KESTÄÄ

Luistelun ilo, yhdessä tekeminen sekä hyvä ja positiivinen ilmapiiri ovat menestyksemme perusta. Team Fintasticin kotiseura Helsingin Taitoluisteluklubi on ainutlaatuinen taitoluisteluyhteisö, joka tarjoaa kannustavan ja innostavan ympäristön kehittyä urheilijana ja kasvaa ihmisenä. Toimintamme pohjaa vahvasti seuran arvoihin arvostus, avoimuus, tahto ja tavoitteellisuus.

Tarjoamme monenlaisia yhteistyömahdollisuuksia. Mietitään yhdessä juuri teille sopiva paketti, joka vastaa tarpeitanne! Kiinnostuitko? Valitse valmis yhteistypaketti tai kysy muista yhteistyömahdollisuuksista!

Team Fintastic voitti vuoden 2020 junioreiden maailmanmestaruuden Nottinghamissa maaliskuussa 2020